1|

Anleggsgartner

SL-Stenlegging AS er et anleggsgartner selskap som er en komplett leverandør av utomhusanlegg med private gårdsplasser og uteområder. Med erfaring siden 1993 kan vi utforme og tegne unike hager etter kundens behov og ønsker. Vi har fokus på kreative løsninger som gir spennende og varierende hager og oppkjørsler.

Belegningsstein

Belegningsstein smykker oppkjørselen og gir et elegant og harmonisk inntrykk. Med et godt fargeutvalg kan belegningsstein tilpasses alle omgivelser.

Granitt

Granitt har lange tradisjoner i Norge og vi i SL Stenlegging AS har som anleggsgartner lang erfaring med granitt til utemiljøet. Vi har lagt alle typer granitt produkter, alt fra en rekke private anlegg til større skole- og boligprosjekter.

Brostein

Brostein er en klassiker innen anleggsarbeider som krever ekte håndtverkstradisjoner. Brostein, også kalt smågatestein eller storgatestein, kan benyttes fremfor belegningsstein om man ønsker et eksklusivt utseende.

Skifer

Skifer er en naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager og har med dette lange tradisjoner her i landet. Det er et stort utvalg i både farger og fasonger.

Rehabilitering av gårdsplass

Har gårdsplassen din begynt å få setninger/svanker? Har du en eldre gårdsplass som er mosegrodd og trenger rengjøring? Vi utfører rehabilitering av eldre gårdsplasser med oppretting av setningsskader, dyprengjøring, mosefjerning og impregnering/sealing.

Vedlikehold belegningsstein

Vi har siden 1999 benyttet vår egenproduserte sealing til private gårdsplasser med belegningsstein.

Vedlikehold naturstein

Vi har blant annet rengjort og impregnert 15 000 kvm. granittdekker på Tjuvholmen i Oslo. Vi behandler naturstein som granitt og skifer med vår StoneSeal impregnering.

Støttemur

En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomten og skaper ryddige og rene linjer i planløsningen.

Trapper

Trappen til inngangspartiet blir alltid lagt godt merke til. Vi har utført en rekke forskjellige trappeløsninger for våre kunder gjennom årene.

Trex terrassebord

Ønsker du en vedlikeholdsfri terrasse? Vi i SL Stenlegging AS har god erfaring med legging av Trex terrasseløsninger.

Våre
referanser

Bli inspirert og finn ut mer om våre tjenester.