<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MC85NWW&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomten og skaper ryddige og rene linjer i planløsningen.
Ønsker du noe som går i ett med omgivelsene, eller noe som stikker seg frem med belysning eller mønster? SL-Stenlegging AS hjelper deg med tips og råd, slik at du får den rette støttemuren etter dine behov og ønsker.

En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomten og skaper ryddige og rene linjer i planløsningen.

Det finnes mange muligheter og variasjoner i støttemur. Vi i SL-Stenlegging AS hjelper deg med rådgivning ut fra dine ønsker og behov, og kommer på befaring for å kunne gi deg et nøyaktig tilbud.

Husk at det har mye å si hva slags underlag og fundament støttemuren står på, og skal den være av en viss størrelse kan det være at din kommune har reguleringer for hva som er lov- og ikke. Alt dette hjelper vi deg selvsagt med.

Vi utfører:

  • Beregning og beskrivelse
  • Tegning
  • Grunnarbeid
  • Levering og montering av alle typer støttemurer

For at støttemuren skal fungere som tiltenkt er det svært viktig med godt grunnarbeid,

god fundamentering, rett valg av mur og at tilbakefylling av masser blir gjort i henhold til beskrivelser og beregninger. SL-Stenlegging AS gjør alltid grundige beregninger før støttemuren monteres, slik blir sluttresultatet av ypperste kvalitet. Enkle og "lettvinte" løsninger kan fort blir kostbart.

Relaterte

tjenester