Skifer er en solid og vakker naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager, til små og store prosjekter.
Skifer er en svært praktisk og anvendelig stein, og kan være med å løfte hage, trapp, vegg eller større arealer flere nivåer. Vi tilbyr et stort utvalg av farger og fasonger.

Skifer

Skifer er en naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager og har med dette lange tradisjoner her i landet. Det er et stort utvalg i både farger og fasonger.

Det mest populære alternativet til dekker er vanlig bruddskifer (andre bildet til høyre) og fallende lengder (øverste bildet til høyre). Vanlig bruddskifer er skiferheller i større brudd, noe som gir god variasjon i fasongen, og som gjør at ingen skiferplasser er like. Bruddskifer leveres i de tre størrelsene mini, vanlig og maxibrudd. Skifer i fallende lengder er rektangulære skiferheller i forskjellige lengder og bredder.

For støttemur er det tørrmur som er den mest populære varianten. Dette gir støttemuren et naturlig utrykk med variasjon i både farge og fasongen. Dette er en av de mest eksklusive støttemurene på markedet.

Det er en kunst å legge skifer og det krever lang erfaring for å få et flott resultat. Dette på grunn av kunnskap om grunnarbeid, hvilke typer skifer som krever forskjellige leggemåter. Vi har over 25 års erfaring med legging av skifer for både privatpersoner og for proffmarkedet.

Relaterte
tjenester